Ranbit creative studio

Επαγγελματικοί χώροι

Η φωτογράφιση του επαγγελματικού σας χώρου αποτελεί σημείο αναφοράς για την διαδικτυακή σας παρουσία! Μέσα από την ιστοσελίδα και τα social media, θα μπορέσετε να αναδείξετε τον χώρο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες σας.

Ξενοδοχεια και διαμερισματα Airbnb

Φροντίζουμε να απαθανατίσουμε τον χώρο σας, αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του και τις υπηρεσίες σας. Η επαγγελματική απεικόνιση του χώρου σας βοηθά τους πιθανούς επισκέπτες να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις εγκαταστάσεις. Έτσι, η εμπειρία της διαμονής τους, ξεκινάει θετικά από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Φαγητό – Ποτό

“μμμμ…νόστιμο! πρέπει να το δοκιμάσω!”
Πόσες φορές το σκεφτήκατε κοιτώντας τις φωτογραφίες εκείνου του εστιατορίου; Μια επαγγελματική φωτογράφιση φαγητού και ποτού θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πιθανούς πελάτες σας, κάνοντας τους όχι μόνο να δουν αλλά και να “γευτούν” το προϊόν! Γιατί η γευστική εμπειρία ξεκινάει πρώτα από αυτό που βλέπουμε!

Προϊόντα

Studio φωτογράφιση σε λευκό και μαύρο φόντο + θεματική φωτογράφιση (eshop, καταλόγους κ.ο.κ.) Με τα επαγγελματικά εργαλεία που διαθέτουμε, θα επεξεργαστούμε κατάλληλα την εικόνα, για μια ξεχωριστή παρουσίαση του προϊόντος σας (χρωματική διόρθωση/φωτισμός) όπως και για την δημιουργία διαφανούς/transparent φόντου (png).

Αεροφωτογραφία

Εντυπωσιακές λήψεις 4Κ ανάλυσης, για την προβολή, αξιοποίηση και προώθηση του επαγγελματικού χώρου και των υπηρεσιών σας. Επαγγελματικές λήψεις για ιδιώτες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους κα.

Η εικόνα αποτελεί ένα από τα πρώτα μέσα επικοινωνίας μας με τον κόσμο, μαζί με τα ακουστικά ερεθίσματα και έπειτα εκείνα της αφής και της οσμής. Ερεθίσματα τα οποία συμβάλλουν στην δημιουργία εμπειριών και αναμνήσεων, που θα χρησιμοποιήσουμε αργότερα για να επιστρέψουμε πάλι σε εκείνη τη στιγμή της δημιουργίας τους. Μια επιτυχημένη εικόνα, για τις επαγγελματικές διαστάσεις της φωτογραφίας, είναι εκείνη που θα διεγείρει και θα αναπτύξει αυτόματα ένα έντονο και θετικό συναίσθημα στον θεατή της. Τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν, θα προσελκύσουν και θα «κρατήσουν» τον θεατή της εικόνας, δημιουργούνται στα πρώτα δευτερόλεπτα. Σε αυτόν τον ελάχιστο, αλλά άκρως σημαντικό χρόνο, έχετε μόνο μια ευκαιρία να εντυπωσιάσετε.

Έτσι, οτιδήποτε θέλουμε να προβάλλουμε είτε αυτό πρόκειται για χώρο, υπηρεσία ή και προϊόν -δηλαδή να συστηθούμε στον δυνητικό μελλοντικό πελάτη- οφείλουμε να επενδύσουμε και να εμπιστευτούμε τον επαγγελματία. Το προϊόν αυτής της επένδυσης θα είναι ανώτερης ποιότητας και δεν θα απεικονίζει απλά έναν πχ. όμορφο χώρο, αλλά θα διηγείται μια ιστορία και θα δημιουργεί την επιθυμία στον θεατή της να ζήσει μέσα σε αυτήν. Είναι δυνατόν, η «σωστή» εικόνα να διεγείρει όχι μόνο την αίσθηση της οπτικής, αλλά και άλλες, της όσφρησης και της γεύσης (!) πχ. food photography.

Συνεπώς, μια εξειδικευμένη φωτογράφιση με την χρήση κατάλληλων τεχνικών, αλλά και προγραμμάτων για την μετέπειτα επεξεργασία των εικόνων (χρωματική διόρθωση, ρετουσάρισμα κ.ο.κ.), αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διαφήμισης του χώρου σας, την υπηρεσιών σας και των προϊόντων σας. Είναι ικανή τόσο στο να παροτρύνει τους υποψήφιους πελάτες να προχωρήσουν σε μια κράτηση και αγορά, όσο και να τους αποτρέψει και να τους οδηγήσει γρήγορα στην επόμενη επιλογή. Το μυστικό λοιπόν είναι να μην αντιμετωπίσετε την φωτογράφιση του χώρου-υπηρεσιών-προϊόντων σας με κριτήριο μόνο την τιμή, ως αναγκαίο έξοδο, αλλά ως μια επένδυση, από την οποία θα γευτείτε τους καρπούς της στο άμεσο μέλλον.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ / ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μερικά παραδείγματα εργασιών επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

 • Ρύθμιση χρώματος
 • Λείανση δέρματος
 • Διόρθωση μακιγιάζ
 • Bokeh effect

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: παπούτσια, τσάντες, ρούχα κ.α.

 • Αφαίρεση/αντικατάσταση φόντου
 • Διόρθωση χρώματος
 • Επεξεργασία σκιών

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

 • Αφαίρεση φόντου
 • Ανάδειξη της λαμπρότητας των πολύτιμων λίθων
 • Βελτίωση χρώματος
 • Αφαίρεση αντανάκλασης
 • Λείανση μεταλλικών επιφανειών